2013. december 11., szerda

Téli Fagyi - játék és letölthető meglepetések


Kattints a képre és töltsd le üdvözlőkártyáinkat több színben!
Papp Diána, a Nők Lapja főszerkesztője, újságíró, író. Kerek Perec című könyve kapcsán beszéltünk először, amikor a könyv bemutatójára egy jó adag perecet kért tőlünk :-) Ezer örömmel sütöttünk, hiszen a mind a könyv tartalma és persze a grafikája (ami nálunk szintén fontos) nem állt messze tőlünk. Igazi csajos, aranyos :-)
Nemrégiben megjelent Téli Fagyi című könyvénél pedig már teljesen egyértelmű volt, szeretnénk újabb ajándékokat gyártani hozzá, hiszen már a címe is nagyon inspiráló volt. Ekkor kísérleteztünk ki egy igazi, jó csokis (nem ám a boltban kapható vajas) téli fagyi receptet, amit akkor be is mutattunk Nektek.

A könyv egyébként teljesen magával ragad, nem lehet letenni :-) Gyakorlatilag egy nap alatt "kivégeztük" és jó lett volna még több belőle. Csajos, kicsit sírós, kicsit nevetős, karácsonyi és néhol szupi kis receptekkel tarkított. Nagyon érdekes például a férfiak eszmefuttatása a padlizsánkrém készítésről :-)
Itt egy kis kedvcsináló:

"Virág harminc elmúlt, de sem az álommeló, sem az álomotthon, sem az álompasi nem akar valósággá válni. Önbizalma, optimizmusa mégis töretlen. Pedig van kivel összemérnie magát. Alig pár évvel idősebb nővére, Judit már régen révbe ért. Jóképű férj, három gyerek, anyagi gondokról nem is hallott, de még rettenetes főnök sem igyekszik pokollá tenni az életét.
Aztán váratlanul Juditot elhagyja a férje egy fiatalabb nő miatt…
Hogyan tud újra magára találni a nővér? És hogyan tud ebben segítségére lenni a kelekótya húg? Talán első lépésként azzal, hogy pici albérletébe költözteti nővérét a zűrös kamaszlánnyal, az iskolát kezdő középsővel, és az épp járni tanuló egy éves unokaöccsel.
És míg a két testvér azon van, hogy Judit szívét összeragasszák, Virág élete is a feje tetejére áll."


Ha megjött a kedvetek az olvasáshoz, akkor van egy tuti ajándék tippünk:
Irány a könyvesbolt, aztán készítsétek el saját téli fagyitokat,
 töltsétek le hozzá üdvözlő kártyáinkat és máris megvan a szuper karácsonyi ajándék barátnőnek, rokonoknak.



Természetesen nem maradtok Ti sem ajándék nélkül! Játszatok velünk a facebook-on, válaszoljatok kérdésünkre és nyerjétek meg Papp Diána Téli Fagyi című könyvét!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések