Vége a húsvétnak, és tele a hűtő főtt tojással, a pocakról nem is beszélve. Jól esne egy könnyű nap a sok főtt sonka, és sütemény után. A tojáskrémet általában majonézzel indítják, de én teljesen feleslegesnek tartom a plusz kalóriákat. E nélkül is lehet pikáns a tojáskrém, és ezt most szeretném be is bizonyítani...
Hozzávalók
A tojásokat kis kockákra szeleteljük, az újhagymákat felkarikázzuk. Az hozzávalókat összedolgozzuk, és a római köménnyel, a sóval és a borssal kedvünk szerint ízesítjük.
Hozzávalók
- 6 főtt tojás
- 2 újhagyma
- 4 ek. mustár
- fél kis pohár tejföl
- 1 kk. pirospaprika
- római kömény
- bors
- só
A tojásokat kis kockákra szeleteljük, az újhagymákat felkarikázzuk. Az hozzávalókat összedolgozzuk, és a római köménnyel, a sóval és a borssal kedvünk szerint ízesítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése