2011. november 23., szerda

Egyedi kézműves Shambala bonbonok a WAMP Spájzon

A Café Shambala mennyei ételeiről már ejtettünk pár szót. A sok-sok Shambala-ban kapható finomság közül egyről viszont érdemes kicsit bővebben is beszélnünk. A házi készítésű kézműves bonbonoknak senki sem tud ellenálli, természetesen mi sem. Így amikor ellátogattunk a Café Shambala-ba és megkóstoltunk párat, rögtön érdekelni kezdett mi van benne és egyáltalán hány félét is tudunk még letesztelni.:) Jöjjenek hát a válaszok!




Bonbon szerelem

Amikor meglátogattuk Anikót az újonnan nyitott Shambala-ban lelkesen mesélt új szenvedélyéről. A reklámszakma világát otthagyva ugyanis egyenesen a csokipasztillák édes mennyországába vettette bele magát. Elvégzett egy csokitanfolyamot, elolvasott számtalan szakkönyvet, megnézett megannyi oktató videót és nekilátott alkotni.


Formák

Úgy kezdődött, mint minden rendes bonbon készítőnél. Elő a formákkal, bele a csokit, jöhet a töltelék és gyönyörű szép formás bonbon az eredmény. Anikó viszont nem ilyen. A magánéletben is pontosan a keretek miatt váltott. Azért, hogy saját maga főnöke lehessen, azért, hogy azt és úgy csinálja, ahogyan megálmodta. A bonbonjait sem lehet keretek közé szorítani, így a forma ment is a levesbe. A töltelékből golyókat gyúrt és egyszerűen csokiba mártotta, szárított gyümölccsel, fehércsokival, vagy cukor gyönggyel díszítette. „Nekem így tetszik. Egyszerűen.” – mondja. Cuki kis bobonok, melyeken látszik, hogy nem valami gyár futószalagján készültek, hanem mindegyikbe egyedileg ott van a készítő szíve-lelke, Anikó maga. Nem hiába mondja róluk: "Megszólítják a lelket"





Ízek

Ha bonbonról van szó, ízek terén nehéz újat mutatni. Számtalan félét kóstolhattunk már, az édestől, a savanyún keresztül, egészen a csípősig. Az magától értetődő, hogy a bonbonok kiváló minőségű belga csokiból készüljenek. Az összetevők nem aromák, vagy mesterségesen előállított „olyan mint a málna” hasonmások, hanem eredeti gyümölcsök, alapanyagok. Az epres eperből, a mandulás mandulából, a kávés kávéból készül. Nincs itt semmi varázslat, kivéve, hogy mennyei az ízük :)

Anikó második szerelme a tea, így kézen fekvő volt, hogy előrukkoljon egy különleges teás ízű kollekcióval is. Emellett persze találunk még különleges ízeket: mézeskalácsos, bazsalikomos, gyömbéres, chilis, írkrémes vagy mentás mind-mind megtalálható a közel 40 féle íz között.



Egyedi csomagolású kollekciók a WAMP Spájzon!

A bonbonokat egyenként tudod megvásárolni a Café Shambala-ban vagy a webshopban. A most hétvégi WAMP Spájzon azonban már az egyedi csomagolású kollekciók is megjelennek majd. Klasszikus, teás-fűszeres, gyümölcsös és az ünnep alkalmából karácsonyi kollekció is kaphatóak lesznek a helyszínen.


A WAMP Spájzon mi is kint leszünk majd és egy meglepetéssel is készültünk. Keressetek minket a Shambala standonon és az egyedi TeaRoom bonbon válogatásokat, melyet a mi szájunk íze szerint válogattunk össze Nektek.

Játék!

Játékunk még mindig tart a 10% Shambala kedvezményekért, amit például a fenti bonbonokra is beválthatsz.

 1.     Like-olj minket a facebook-on!
2.      Kövesd az eseményeket a facebook oldalunkon, mert 2011. november 21-én (hétfőn) reggel feltettünk egy kérdést, melyre a választ ebben a cikkben találod. A megfejtéseket 2011. november 24-ig várjuk a gtearoom@gmail.com címre. Sorsolás 2011. november 25-én, melynek eredményéről itt a blogon és a facebook-on is tájékozódhatsz.


A Shambala bonbonokat megtalálod

Café Shambala-ban (1114 Budapest, Villányi út 12.)
Café Shambala webshopjában
WAMP Spájzon (november 26-27.)
Karácsonyig az összes WAMP-on (december 4., 11. 18.)
Bazilika mellett, a karácsonyi váráson



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyomtasd ki a bejegyzést!

Kapcsolodó bejegyzések